Šport > Nogomet
774 ogledov

Šesterica brutalno pretepla nogometaša Chelseaja

Danny Drinkwater Profimedia
Nogometaš Chelseaja je po obisku nočnega kluba v Manchestru utrpel hude poškodbe.

S strani Chelseaja že odpisani nogometaš, ki si kruh služi na posoji pri Burnleyu, Danny Drinkwater, je v pretepu, do katerega je prišlo v nočnem klubu v Manchestru, utrpel hude poškodbe.

Danny Drinkwater Karambol Šport Reprezentant se je izneveril svojemu priimku

Po poročanju angleškega Sun-a, ki je tudi prvi objavil fotografije iznakaženega Drinkwaterja, se je pijani občasni angleški reprezentant sprl z nogometašem nižjeligaša Scunthorpe Uniteda, Kgosijem Ntlhejem, kateremu je želel speljati dekle.

Slednji ga je sprva opozoril, da naj njegovo dekle pusti pri miru, a je Drinkwater odgovoril: "Briga me, kolega, ona se z mano vrača domov."

Nogometaša sta nato med seboj fizično obračunala, Drinkwaterja pa so varnostniki vrgli iz kluba, kjer ga je šesterica Ntlhejevih prijateljev brutalno pretepla.

Po poročanju prič naj bi eden izmed njih kričal: "Zlomite mu noge!" medtem ko so ostali skakali po njegovih nogah, sam nogometaš pa naj bi obležal v luži krvi. Utrpel je poškodbo gležnja, zaradi katere bo z igrišč odsoten kakšen mesec dni.

.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice