Šport > Nogomet
265 ogledov

Reprezentant se je izneveril svojemu priimku

Danny Drinkwater
Angleški nogometni reprezentant je v vinjenem stanju povzročil prometno nesrečo.

Nogometaš londonskega Chelseaja in občasni angleški reprezentant Danny Drinkwater se je znašel v težavah. Angleški tabloidni mediji poročajo, da se je 29-letnik, senzacionalni angleški prvak z Leicesterjem, udeležil ene od zabav, ob vrnitvi domov pa se je nekaj po polnoči s svojim range roverjem zaletel v škodo. Bil naj bi v vinjenem stanju.

Zinedine Zidane Real Madrid Sklenjen posel Šport Bomba iz Madrida: Real dogovoril prihod velikanske okrepitve

Drinkwater se je skupaj s pravnico Beth Mantel udeležil dobrodelne zabave v kraju Hale v širšem velemestnem območju Manchestra. Nato se je odpravil domov. V času nesreče, ta se je zgodila v noči z nedelje na ponedeljek le nekaj ur po zmagi modrih z 2:0 proti West Hamu na Stamford Bridgeu, v avtomobilu, ki ga je vozil, ni bil sam, ampak v spremstvu lepe pravne zastopnice. Po informacijah medijev sta oba utrpela manjše praske, prav tako hujših poškodb ni utrpela niti voznica drugega avtomobila.

"V zadnjem času se je Danny zabaval kot nor, upajmo, da je bila ta nesreča opozorilo k streznitvi," angleški mediji povzemajo izjavo enega izmed neimenovanih znancev nogometaša, ki je ob koncu sezone 2015/16 z Leicester Cityjem postal prvak angleške premier lige.

cristiano ronaldo Zvezdnik Šport Velika čast za Cristiana Ronalda

Angleška policija je igralca do streznitve zadržala na policijski postaji. Sicer se je igralec odločil, da bo policiji pomagal pri razjasnitvi okoliščin primera. Policija je igralca spustila ob plačilu varščine ter ga ovadila zaradi vožnje pod vplivom alkohola. Na sodišču se bo moral zglasiti 13. maja.

Po prestopu iz Leicesterja je v dveh sezonah in pol za londonski klub zaradi poškodb zaigral le na 23 tekmah, na katerih je zabil en gol.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice