Šport > Nogomet
1800 ogledov

Na tekmi Premierlige se je policija brutalno lotila gledalcev kar s palicami (video)

Crystal Palace : Aston Villa
1/7
Reševalni pas/Twitter
Na Otoku so bili ta vikend priča kar dvema navijaškima incidentoma.

Nogometaši Salforda so se ta vikend v okviru Angleške 2. lige, četrtega razreda po kvaliteti angleškega nogometa, pomerili z Leytonom Orientom. Tekma se je končala z rezultatom 1:1, sama tekma pa bi hitro utonila v pozabo in se o njej sploh ne bi pisalo, če ne bi prišlo do hudega spopada navijačev.

Po poročanju angleških medijev naj bi verbalno provociranje s strani obeh navijaških skupin preraslo do fizičnega obračuna, do katerega je prišlo na ulici po sami tekmi.

Vse se je začelo, ko je proti eni izmed skupin poletelo nekaj policijskih stožcev, na kar je sledil odgovor, kmalu pa tudi brutalen pretep.

Toda divjanje navijačev po tekmi 4. lige ni bil edini navijaški incident ta vikend. Na Otoku je prišlo do spopada tudi na tekmi dosti pomembnejšega tekmovanja, saj se je morala policija zoperstaviti navijačem Aston Ville kar na tekmi Premierlige.

Do incidenta je prišlo na tekmi med Crystal Palacom in Aston Villo. Domačini so dolgo vodili z 1:0, Villa pa je tik pred zadnjim sodniškim žvižgom dosegla izenačujoč zadetek, ki pa je bil razveljavljen.

To je razjezilo gostujoče navijače, izmed katerih je enega policija hotela odpeljati, kar je še bolj razjezilo preostale, ki so se spopadli s policijo, katera pa je na koncu le uspela umiriti gostujoče navijače, pri tem pa so si pomagali z vsemi možnimi sredstvi.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice