Šport > Nogomet
916 ogledov

Podpisal mesečno pogodbo za 50.000 funtov in jo čez uro raztrgal

James Collins Epa
Veteran hitro razdrl pogodbo.

Izkušeni valižanski nogometni branilec James Collins je po prekinitvi pogodbe z West Hamom kot prosti igralec pridružil treningom Aston Ville, na katerih je zadovoljil klubsko vodstvo ter v podpis dobil pogodbo do konca januarja v vrednosti 50.000 funtov. Zatem je odhitel na trening in staknil poškodbo stegenske mišice. Zdravstvena težava ga je tako vrgla iz tira, da je odpravil nazaj v klubske prostore ter dobesedno raztrgal pogodbo, saj ni želel biti na plačilni listi, če ne more igrati.

Trener Aston Ville Dean Smith je potrdil, da se je Collins res poškodoval, prekinitve pogodbe pa ni komentiral. Nogometaševo dejanje je navdušilo nogometni svet, pohvale na njegov račun so kar deževale na družbenih omrežjih. Po poročanju britanskega Mirrorja mu je vodstvo Aston Ville obljubilo pomoč pri rehabilitaciji ter možnost, da dobi v prihodnosti novo pogodbo.

Collins je za Wales zbral 50 nastopov. Med leti 2009 in 2012 je bil član Aston Ville, ko je ta klub še igral v premier ligi, trenutno pa klub iz Birminghama nastopa v ligi championship, drugi po moči v Angliji. Nato se je preselil v West Ham, kjer je dobil odpoved letošnje poletje, vodstvo se mu je zahvalilo kar preko elektronskega sporočila.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.