Šport > Nogomet
4379 ogledov

Nekdanji zvezdnik Juventusa se preživlja kot natakar: "Počasni konji in ženske"

Fabian O'Neill Profimedia
Nekdanji Juventusov zvezdnik se mora preživljati kot natakar, saj je svoje premoženje zapravil na stavah ter lahkih ženskah.

Iz Italije prihaja zanimiva zgodba, saj so se tamkajšnji mediji ob 46. rojstnem dnevu, katerega je praznoval v ponedeljek, spomnili na nekdanjega nogometaša Juventusa, Fabiána O'Neilla, ki si trenutno kruh služi kot natakar, kljub temu da je z nogometom zaslužil ogromno denarja.

"Ničesar več nimam. Zapravil sem 14 milijonov dolarjev. Kdo je kriv? Krivi so počasni konji in hitre ženske. Reven sem, toda ponovno sem srečen. Glavno, da ima moja družina kaj za jesti. Našel sem si nove prijatelje, tiste prave, ne lažne, ki so mi delali družbo v času, ko sem bil bogat," je svojo zgodbo razložil O'Neill ter dodal:

"Krivda je bila moja. Žene so se zaljubile v mene, ko sem bil pijanec, poizkušale so me spremeniti. Toda nihče me ni mogel spremeniti. Ponujali so mi celo pomoč psihologa. Tako pa so bogatejše od mene tudi moje nekdanje žene."

Fabian O'Neill | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

O'Neill je sicer urugvajski nogometaš, ki je v Evropi nastopal za Cagliari in Perugio, krona njegove kariere pa sta bili dve sezoni v dresu Juventusa v letih 2000 in 2001. Po koncu kariere je priznal, da je tekom igranja za Cagliari in Perugio prirejal izide tekem.

"Ko sem bil nogometaš Cagliarija, sem namestil tekmo s Chievom. Obojim je namreč v boju za obstanek odgovarjal remi. Od vodstva svojih klubov smo celo oboji imeli obljubljeno nagrado za obstanek v ligi. S kapetanom Chieva ter svojimi soigralci sem se dogovoril za remi. Na stavnicah smo celo vložili svoj denar na neodločen izid. Nato pa smo v 87. minuti povedli 2:1 z zadetkom Diega Lopeza. Pristopil sem k njemu, da naj popravi zadevo in postane krivec za prejeti gol, saj nas bodo drugače raztrgali. Do konca tekme smo seveda prejeli zadetek."

Fabian O'Neill | Avtor: Profimedia Profimedia

"Tudi kot kapetan Perugie sem prirejal rezultate. Dogovoril sem se za končni izid in nato smo vsi stavili. Vedno se je vse odvilo tako, kot smo se dogovorili," je svoje grehe priznal O'Neill.

fabian o'neill priznanje Šport ''Namestil sem rezultata dveh tekem''

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.

Sorodne novice