Francozi trdijo: Messi v PSG ni misija nemogoče

Foto: EPA
Foto: EPA
Francoski dnevnik Le Parisien danes poroča, da je Paris Saint-Germain pripravljen za Lionela Messija plačati odkupno klavzulo v višini 250 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Francoski mediji poročajo, da se Paris Saint-Germain pripravlja na ''napad'', s katerim bo poskušal Barceloni speljati prvega zvezdnika Lionela Messija.

Le Parisien med razlogi, ki bi Messija lahko prepričali v prestop, našteva težave s špansko davkarijo, nesoglasja z direktorji kluba, nejasnost glede nove pogodbe in prihod brazilskega napadalca Neymarja. Francoski dnevnik poudarja, je PSG eden od redkih klubov, ki si lahko privošči strošek v višini 250 milijonov evrov, prepričani pa so, da bi cena padla na 150 do 180 milijonov, če bi Messi izrazil željo za selitev.

Kompatibilen z Ibrahimovićem

PSG je v poletnem prestopnem roku v svojih vrstah zadržal Thiaga Silvo, na Parku princev pa so ostali tudi vsi ostali pomembni nosilci igre z izjemo trenerja Carla Ancelottija, ki se je preselil k Real Madridu. Vodilni možje francoskega prvoligaša so prepričani, da bi se Messi dobro ujel s prvim strelcem Zlatanom Ibrahimovićem, s katerim sta skupaj igrala na Camp Nouu.

Le Parisien še piše, da je Ibra po odhodu iz Barcelone, kjer se je grdo sporekel s trenerjem Pepom Guardiolo, večkrat poudaril, da je Messi najboljši nogometaš na svetu in da na Camp Nouu ni imel težav z Argentincem, ampak s trenerjem.

Predsednik PSG Nasser Al-Khelaifi si želi fraconski klub povzdigniti med deset najbolj prepoznavnih športnih ekip na svetu, njegova strategija pa vključuje nakup najboljšega nogometaša zadnjih nekaj let.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:48 28. December 2013.

    http://MegaStoon.Com/?share=237487

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.