Nič od sanjskega prestopa? Francozi povedali svoje!

Foto: Profimedia Klemen Prepelič
Nasprotujoče si trditve o prihodnosti Klemna Prepeliča.
Oglej si celoten članek

Poročali smo, da je slovenski branilec Klemen Prepelič z odličnimi predstavami na EuroBasketu 2017 vzbudil zanimanje španskega velikana Real Madrida, za katerega igrata še dva slovenska košarkarska junaka - Luka Dončić in Anthony Randolph.

Španski mediji so se v torek razpisali, da dvoma o Prepeličevi prihodnost ni več in da bo 24-letni član francoske ekipe Levallois Metropolitans v sezoni 2018/2019 oblekel dres aktualnega španskega podprvaka iz Madrida.

Bravo! Zasluženo! Klemna Prepeliča snubi evropski velikan

Prepelič je nase opozoril z odličnimi predstavami na evropskem prvenstvu, kjer je Sloveniji pomagal do zlate medalje. EuroBasket hje končal s povprečjem 13,8 točk, 2,3 skoka, dvema podajama in povprečnim statističnim indeksom 13,9.

Še posebej so izstopali njegovi učinki na odločilnim tekmah; na nobeni ni dosegel manj kot 13 točk, za tri točke je metal 58,8%, v finalu proti Srbiji pa je dosegel 21 točk.

Pisanje španskih medijev so po navedbah 24ur negirali predstavniki francoskega kluba Levallois Metropolitans, s katerim je Prepelič julija podpisal enoletno pogodbo.

"Klemen je član našega kluba in tako bo tudi po koncu sezone. Ne samo, da informacija o njegovem odhodu v Real ni točna, oziroma je zavajajoča, pač pa  je tudi naše stališče takšno, da ga za nobeno ceno ne pustimo," izjavo francoskega prvoligaša navaja 24ur.com.
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 20:33 4. Oktober 2017.

    Postani košarkarski menedžer https://mybasketteam.com/sl

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.