Frank de Boer zaradi zvestobe zavrnil Liverpool

Foto: EPA
Foto: EPA
Trener nizozemskega Ajaxa Frank de Boer pravi, da je ob ponudbi Liverpoola izjemno počaščen, vendar se ne želi preseliti na Anfield. Odločil se je, da bo za zdaj ostal na klopi nizozemskega prvoligaša.
Oglej si celoten članek

De Boer, ki je ekipo iz Amsterdama popeljal do dveh zaporednih domačih naslovov, je za nizozemski časopis razkril, da so ga predstavniki Liverpoola povabili k sodelovanju z ekipo.

Mnogi so de Boerja uvrščali prav na vrh seznama možnih kandidatov, ki bi v naslednji sezoni lahko prevzeli vodenje Liverpoola, takoj za bivšim trenerjem Chelseaja Andréjem Villas-Boasem. Toda Nizozemec se je odločil, da bo delo nadaljeval tam, kjer je tudi kot profesionalni igralec preživel večji del svoje kariere.

''Počaščen sem ob njihovi ponudbi, toda z Ajaxom sem šele dobro začel,'' je za De Telegraf povedal 42-letnik. ''V Amsterdamu smo začrtali novo pot in skupaj z Wimom Joknkon in Dennisom Bergkampon ter ostalimi tehničnimi sodelavci želim ustvariti dobre rezultate. Zaradi tega bom v prihodnjih letih ostal zvest Ajaxu,'' je dodal Nizozemec.

De Boer je postal še drugi trener, ki je zavrnil ponudbo Liverpoola, saj je pred tednom dni ponudbo zavrnil tudi Brendan Rodgers. Med najverjetnejše kandidate se zdaj uvrščata Villas-Boas in Roberto Martinez.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 17:19 21. Maj 2012.

    Niso ga povabili k sodelovanju z ekipo, ampak so ga povabili na razgovor za delo managerja (kot tudi okrog 10 …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.