Furija brez Torresa

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Fernando Torres bo prvič, odkar je leta 2003 debitiral v članski izbrani vrsti, ostal brez nastopa za Španijo. Selektor Vicente del Bosque ga ni vpoklical za prijateljsko tekmo z Venezuelo.
Oglej si celoten članek

Glavni razlog za takšno odločitev španskega selektorja je slaba forma 27-letnega napadalca Chelseaja, ki je za izbrano vrsto zadnjič zadel leta 2010. Na bližnji tekmi v Malagi bo namesto njega v dresu Furije priložnost, prvič po letu 2007, dobil Valenciin napadalec Roberto Soldado. "To ne pomeni ničesar. Seznam za to tekmo še ni seznam za evropsko prvenstvo," je ob izboru in neuvrstitvi Torresa v izbrano vrsto dejal del Bosque.

Na seznamu sicer ni tudi Davida Ville in Pedra Rodrigueza, a Barcelonina nogometaša še okrevata po poškodbah. Predvsem nastop Ville na evropskem prvenstvu na Poljskem in v Ukrajini, kjer bo Španija branila naslov izpred štirih let, je po decembrskem zlomu noge zelo vprašljiv.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.