Šport > Nogomet
21 ogledov

Furija brez Torresa

Torres se je po naslovu svetovnega prvaka umaknil v osamo. Kakšna bo njegova nas Žurnal24 main
Fernando Torres bo prvič, odkar je leta 2003 debitiral v članski izbrani vrsti, ostal brez nastopa za Španijo. Selektor Vicente del Bosque ga ni vpoklical za prijateljsko tekmo z Venezuelo.

Glavni razlog za takšno odločitev španskega selektorja je slaba forma 27-letnega napadalca Chelseaja, ki je za izbrano vrsto zadnjič zadel leta 2010. Na bližnji tekmi v Malagi bo namesto njega v dresu Furije priložnost, prvič po letu 2007, dobil Valenciin napadalec Roberto Soldado. "To ne pomeni ničesar. Seznam za to tekmo še ni seznam za evropsko prvenstvo," je ob izboru in neuvrstitvi Torresa v izbrano vrsto dejal del Bosque.

Na seznamu sicer ni tudi Davida Ville in Pedra Rodrigueza, a Barcelonina nogometaša še okrevata po poškodbah. Predvsem nastop Ville na evropskem prvenstvu na Poljskem in v Ukrajini, kjer bo Španija branila naslov izpred štirih let, je po decembrskem zlomu noge zelo vprašljiv.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.