Šport > Nogomet
27 ogledov

AVB: Od Torresa pričakujem zadetke

Torres Fulham Chelse Premier League Anglija angleška liga EPA
Fernando Torres pri Chelseaju nikakor ne uspe najti samega sebe, a njegov nadrejeni pri londonskih modrih Andre Villas-Boas verjame, da bo kmalu začel zabijati, ker je njegova "forma v vzponu".

Milijonska investicija se Chelseaju v primeru Fernanda Torresa ni izplačala. Španski napadalec je že vse od prihoda na Stamford Bridge v hudi strelski krizi, ki ji ni videti konca. V letošnji sezoni je za Chelsea v prvenstvu zabil le dva zadetka, zadnji zadetek pa je dosegel lanskega oktobra na tekmi Lige prvakov proti Genku. Kljub vsemu pa vanj še vedno zaupa njegov trener Andre Villas-Boas. "Menim, da Torres stopnjuje formo. Od njega pričakujemo zadetke in verjamem, da bo do njih prišel zelo hitro," je dejal mladi portugalski strokovnjak.

Čeprav Torres ne zabija pogosto, naj bi bil po mnenju Villas-Boasa zelo pomemben člen njegovega moštva: "Res da ne zabija, a pomaga ekipi. Fernando ima zelo visoko število podaj, kar pomeni, da nam zelo kroisti."

"Verjamem, da Torres ima samozaupanje. Vse daje od sebe in to se mu bo enkrat izplačalo," je še pristavil Portugalec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.