Šport > Nogomet
11 ogledov

Počutim se odlično, a ne morem zadeti

Torres Fulham Chelse Premier League Anglija angleška liga EPA
Fernando Torres je še naprej v neverjetni strelski krizi. Čeprav Španec pravi, da pri Chelseaju uživa, mu zadetki niso usojeni. "Osebno se počutim fantastično. Življenje v Londonu in Chelseaju je odlično."

Fernando Torres se je Chelseaju pridružil na začetku prejšnjega leta, ko je Liverpool zapustil v zadnjih minutah zimskega prestopnega roka. Londončani so si od njegovega prihoda obetali veliko, a za zdaj dobili zelo malo. Španec je v tem času namreč zabil zgolj dva zadetka v Premier League. Izjemno slaba statistika za napadalca, ki je še pred letom dni veljal za enega najboljših napadalcev na svetu.

"Lahko le rečem, da je vse, kar se mi dogaja, svetovno čudo," je za Marco dejal Torres, ki preprosto ne najde vzroka za strelsko sušo v zadnjem času: "Osebno se počutim fantastično. Življenje v Londonu in Chelseaju je odlično. Vse je odlično, tako kot je treba, zato se mi zdi neverjetno, da na zelenicah nič ne gre po načrtih. Sam nimam odgovora za krizo, v kateri sem se znašel."

Čeprav ima Torres za zdaj še vedno zaupanje soigralcev in kluba, pa se zaveda, da je dolžan veliko: "Tukaj moram opraviti še veliko stvari, še posebej po tako slabem in neprepričljivem začetku. Le upam lahko, da bo šlo bolje."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.