Šport > Nogomet
12 ogledov

Torres: "Poškodba me je zaustavila"

Fernando Torres je v 73. minuti takole premagal ameriškega vratarja Tima Howarda Žurnal24 main
Napadalec Chelseaja in španske reprezentance Fernando Torres je priznal, da je poškodba vzrok za slabe predstave v zadnji sezoni in da bo prihodnja sezona spet dobra.
V soboto so bile na sporedu kvalifikacije za EP leta 2012. Več o tem izveste TUKAJ.

Fernando Torres je z zadetkom na prijateljski tekmi proti ZDA, Španija je zmagala kar s 4:0, namignil, da se ga ne sme odpisati.

Napadalec Chelseaja ima za seboj porazno sezono, saj je bil po prihodu iz Liverpoola v London ob slabi strelski formi stalna tarča kritik, mnogi pa so ga označili za najslabši nakup leta. Španec kljub temu ni izgubil mesta v ekipi svetovnih prvakov, ki je odigrala prijateljsko tekmo proti ZDA.

Torres, ki je v igro vstopil v drugem polčasu, je v 73. minuti postavil končni rezultat 4:0, po tekmi pa priznal, da se mu je po zadetku odvalil kamen od srca. "Dobro sem se počutil, bil sem samozavesten. Za menoj je res težko leto, zato mi ta gol pomeni ogromno, saj sem za reprezentanco v zadnjem času odigral zgolj dve tekmi. Poškodba me je zelo oddaljila od forme, ki sem jo pričakoval," je dejal Torres in dodal, da upa, da so črni dnevi že za njim.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.