Fury s sočnimi kletvicami nad Joshuo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Tyson Fury postavil nov skrajni rok Anthonyju Joshui, da ta sprejme borbo. Joshua se po dveh porazih z Usikom želi vrniti na boksarski zemljevid, toda pri sprejemu borbe s Furyjem dolgo okleva.
Oglej si celoten članek

"Gypsy King" je pred tedni sporočil, da se je pripravljen vrniti iz boksarskega pokoja, v primeru, da njegov rojak Anthony Joshua sprejme borbo z njim. Joshua, ki bi se z zmago nad Tysonom Furyjem vrnil na boksarski zemljevid težke kategorije, pa zdaj dolgo časa okleva v tem, ali bi borbo sprejel ali ne. 

Kot je razkril Fury v zadnjem videonastopu na svojem Twitter profilu, je bil rok za sprejetje pogojev borbe v ponedeljek, danes (v četrtek) pa Joshua še ni podal končne odločitve. 

Čisto zares Fury se je poklonil kraljici, javnost pa v šoku: "Ni šans, da je to naredil"

"Prav, Anthony Joshua ... kje naj začnem? Skrajni rok je bil ponedeljek. Frank Warren (zastopnik Furyja, op. p.) me je prosil in prepričal, da ti dam še nekaj dni časa. Danes je četrtek ... Čeprav sem vedel, da ne boš podpisal pogodbe, sem Franku dovolil, da opravi nekaj sestankov s tvojo ekipo, televizijskimi hišami itd. Zdaj imamo BT, DAZN in ESPN na isti strani. Vsi so zadovoljni z vsem. Vsi srečni in pripravljeni na rock'n'roll," je razkril Fury. 

Foto: Profimedia Tyson Fury

"Vi, fantje ste prosili za veliko stvari. Prosili ste, da bili sopromoterji tega dogodka, čeprav ste prostovljni izzivalci. Pa sem rekel, prav, dajte jim to. Naj bodo sopromoterji. Želeli ste polno transparentnost, čeprav niste enakovredna stran. Rekel sem, dajte jim vso transparentnost. Ničesar mi ni treba skrivati. Nikogar nočem okrasti. Nikoli še nisem nikomur vzel niti penija v svojem življenju," je ostro zažugal Fury in pozval Joshuo, naj podpiše še danes. 

Neporaženi svetovni prvak Tyson Fury je Joshui ponudil 40 odstotkov zaslužka s strani tega za Britance težkopričakovanega dvoboja, ki bi se, v kolikor Joshua kmalu podpiše pogodbo, lahko zgodil 3. decembra  v Cardiffu.

"Pokaži javnosti, da si velika reva, kar vem da si, in ne podpiši," je Joshuo javno zbodel Fury, nato pa dal Britancu še zadnjo priložnost za spopad. "Nič več se ne da storiti. Vsi so zadovoljni. Kontaktiraj mojo ekipo, cel dan bodo na voljo, tako kot so bili v zadnjih dveh tednih. Podpiši to pogodbo danes, ti velika pi**a. Naj britanski navijači dobijo, kar si želijo. Nič več premišljevanja, moraš se boriti z menoj, zdaj ne moreš zbežati. Fury prihaja, k***a," je v svojem značilnem slogu zaključil Fury. 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.