Šport
54664 ogledov

Fury se je poklonil kraljici, javnost pa v šoku: "Ni šans, da je to naredil"

1/9
Reševalni pas/Twitter
Britanska javnost se čudi potezi neporaženega boksarskega šampiona.

V britanski prestolnici se še naprej vijejo nepregledne vrste ljudi, ki se želijo še zadnjič posloviti od pokojne kraljice Elizabete II.

Monarhinji z najdaljšim stažem v britanski zgodovini, ki je umrla 8. septembra v 97. letu starosti, sta se prišla poklonit tudi boksarski šampion Tyson Fury in njegova žena Paris.

Aktualni svetovni prvak težke kategorije po verziji WBC in njegova soproga sta pred Buckinghamsko palačo odložila šopek rož, kateremu sta pritaknila tudi krajše sporočilo. 

"Naši kraljici. Naj vam bo lepo postlano v nebesih. Z ljubeznijo, Tyson in Paris," sta zapisala.

Bolj kot vsebina kratkega sporočilca je pozornost britanske javnost pritegnila neka druga podrobnost. Fury se je namreč namesto z imenom in priimkom podpisal kar s svojim vzdevkom "kralj Romov", kar se je marsikomu zdelo zelo zabavno.

"Ni šans, da je svoje sporočilo pokojni kraljici podpisal s 'kralj Romov'," je bil presenečen nek boksarski navijač. "Saj mu ne moremo zameriti, da je sporočilo podpisal s 'kralj Romov'," je dodal drugi.

"Čisto zares se je podpisal s 'kralj Romov'," se je čudil še nek uporabnik twitterja. "Od enega monarha drugemu. Lepo za videti."

Še več odzivov si poglejte v galeriji.

Fury in Paris sta se pridružila na tisoče žalujočim, ki so se v teh dneh poklonili nekdanji britanski kraljici. Po ocenah se bo v dolgih čakalnih vrstah na bregovih Temze zvrstilo kar 400.000 ljudi, ki si bodo ogledali kraljičino krsto pred ponedeljkovim (19. september) državniškim pogrebom v Westminstrski opatiji.

Tyson Fury je trenutno v fazi usklajevanja podrobnosti za organizacijo boksarskega superspopada z rojakom in nekdanjim svetovnim prvakom Anthonyjem Joshuo.

Komentarjev 3
  • 725b03553d49f4b8e93285a1f3dfccb54987f980 00:13 19.september 2022.

    So what?

  • Marlene_Summers 12:23 18.september 2022.

    Amazon je za vsak teden spletnega dela od doma plačal od 6000 do 10.000 evrov. Za prvi mesec sem od Amazona prejel 27.416 € plače. V prostem času delam 3 ure na dan. ček za več podrobnosti............>>>>>>>>> 𝐖𝐰𝐰.𝑶𝒓𝒅𝑪𝒂𝒔𝒉.𝐶𝐨𝐦

Sorodne novice