Furyju poslal predbožično darilo

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Ukrajinski šampion Vladimir Kličko je boksarskim navijačem obljubil, da bo prihodnje leto znova stopil v ring s Tysonom Furyjem. Priprave, pravi Kličko, so že v polnem teku.
Oglej si celoten članek

Vladimir Kličko je po dolgoletni prevladi v svoji boksarski kategoriji v soboto nekoliko presenetljivo moral priznati premoč izzivalcu Tysonu Furyju, ki se je okitil s štirimi šampionskimi pasovi.

Novopečeni prvak še ni povsem dojel razsežnosti svojega uspeha, že so ga predstavniki medijev zasuli z vprašanji o povratnem obračunu, ki ga Kličku zagotavlja pogodbena klavzula.

Furyjev stric in trener je nekaj dni po dvoboju dejal, da se bosta boksarja znova pomerila maja prihodnje leto, menedžer Bern Bönte pa je novinarjem zabrusil, da so vprašanja o povratnem dvoboju zgolj tri dni po koncu obračuna absurdna.

Kličko si je po porazu vzel nekaj dni za premislek in analizo nastale situacije, nato pa se je svojim navijačem oglasil z objavo na družabnem omrežju Facebook, kjer je napovedal nove zmage.

Kmalu zatem je šel še korak dlje in na Instagramu uradno potrdil povratni dvoboj s svojim krvnikom. ''Imam predbožično darilo za Tysona Furyja in vse boksarske navijače po svetu. Izkoristil bom člen v pogodbi za ponovni obračun s Furyjem. Dvoboj leta 2016 je v nastajanju,'' je sporočil Kličko.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.