Šport
20 ogledov

Furyju poslal predbožično darilo

vladimir kličko instagram Instagram
Ukrajinski šampion Vladimir Kličko je boksarskim navijačem obljubil, da bo prihodnje leto znova stopil v ring s Tysonom Furyjem. Priprave, pravi Kličko, so že v polnem teku.

Vladimir Kličko je po dolgoletni prevladi v svoji boksarski kategoriji v soboto nekoliko presenetljivo moral priznati premoč izzivalcu Tysonu Furyju, ki se je okitil s štirimi šampionskimi pasovi.

Novopečeni prvak še ni povsem dojel razsežnosti svojega uspeha, že so ga predstavniki medijev zasuli z vprašanji o povratnem obračunu, ki ga Kličku zagotavlja pogodbena klavzula.

Furyjev stric in trener je nekaj dni po dvoboju dejal, da se bosta boksarja znova pomerila maja prihodnje leto, menedžer Bern Bönte pa je novinarjem zabrusil, da so vprašanja o povratnem dvoboju zgolj tri dni po koncu obračuna absurdna.

Kličko si je po porazu vzel nekaj dni za premislek in analizo nastale situacije, nato pa se je svojim navijačem oglasil z objavo na družabnem omrežju Facebook, kjer je napovedal nove zmage.

Kmalu zatem je šel še korak dlje in na Instagramu uradno potrdil povratni dvoboj s svojim krvnikom. ''Imam predbožično darilo za Tysona Furyja in vse boksarske navijače po svetu. Izkoristil bom člen v pogodbi za ponovni obračun s Furyjem. Dvoboj leta 2016 je v nastajanju,'' je sporočil Kličko.

 

A message to the fans of boxing.

A video posted by Wladimir Klitschko (@klitschko_official) on Dec 2, 2015 at 7:07am PST

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.