Gaber utrpel nevarno poškodbo očesa

Foto: Profimedia
Slovenski krožni napadalec Matej Gaber je med sobotno tekmo z Madžarsko v Kopru utrpel nevarno poškodbo očesa.
Oglej si celoten članek

Šestindvajsetletni Škofjeločan, ki je tekmo proti Madžarski zaradi grobega udarca končal že v prvem polčasu, je že med dvobojem skupaj z reprezentančnim zdravnikom Sašem Đurićem obiskal najprej koprski zdravstveni dom, nato pa še ljubljansko bolnico, v kateri je opravil temeljit pregled očesa. Ta je pokazal strgano očesno veznico, zaradi katere je takoj prejel zdravniško oskrbo.

Neprepoznavni Slovenci so se znašli v hudih težavah

Gaber bo v ponedeljek opravil nov pregled pri okulistu, po katerem bo morda znano ali bo lahko zaigral na povratni tekmi, ki bo v sredo ob 19.00 v Veszpremu, na kateri bodo varovanci Veselina Vujovića poizkušali nadoknaditi zaostanek petih golov iz prve tekme ter se uvrstiti na Svetovno prvenstvo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.