Gajić se seli v Maribor

Foto: Žurnal24 Ne dolgo tega je Gajič igral za Celje, zdaj jim je zabil devet golov. (Foto: Gre
Po slovesu od Celja Pivovarne Laško se desno krilo slovenske rokometne reprezentance Dragan Gajić še ne bo takoj odpravil v Montpellier, ampak se do konca sezone seli v Maribor.
Oglej si celoten članek

Čeprav so v vodstvu rokometnega kluba Maribor Branik že končali z oblikovanjem moštva, se je ekipi na veliko veselje strokovnega štaba do konca sezone pridružil še eden najboljših slovenskih rokometašev – Dragan Gajić. 26-letni reprezentant se je po sporazumni prekinitvi sodelovanja z RK Celje Pivovarna Laško odločil za Branik.

Čeprav bi Gajić že lahko odšel v Francijo, kjer bo v naslednji sezoni branil barve francoskega Montpellierja, se je zaradi tega, ker ima mlado družino, odločil, da bo še nekaj mesecev ostal v Sloveniji, so sporočili iz mariborskega kluba.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.