Gajić spet v reprezentanci

Foto: EPA
Foto: EPA
Slovenski selektor Veselin Vujović je zaradi poškodbe Jureta Dolenca v reprezentanco znova vpoklical Dragana Gajića.
Oglej si celoten članek

Pred začetkom evropskega prvenstva v rokometu na Poljskem si je stegensko mišico poškodoval član Montpelliera Jure Dolenec, ki ga bo v reprezentanci zamenjal ''odpadnik'' Dragan Gajić.

"Presenečenja se vrstijo ... Na žalost se je poškodoval pomemben člen reprezentance Jure Dolenec in sem se po pogovoru z direktorjem reprezentance odzval prošnji po vrnitvi v reprezentančni tabor. Zaradi vas navijačev, ki ste mi izkazali neverjetno podporo, in zaradi soigralcev, s katerimi gradimo nekaj že pet let, bom oblekel dres in s ponosom zastopal Slovenijo na EP," je zapisal Gajić.

Torkov večerni trening je premešal Vujovićeve karte za Poljsko, saj se je poleg Dolenca poškodoval tudi Klemen Cehte (komolec). 

Selektor je bil prisiljen v improvizacijo, namesto Dolenca je poklical Gajića, v Vroclav pa bo namesto 16 odpotovalo 17 igralcev, poleg Cehteta tudi njegova morebitna alternativa Sebastian Skube.

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.