Šport
31 ogledov

Gajić spet v reprezentanci

dragan gajić sp katar 2015 EPA
Slovenski selektor Veselin Vujović je zaradi poškodbe Jureta Dolenca v reprezentanco znova vpoklical Dragana Gajića.

Pred začetkom evropskega prvenstva v rokometu na Poljskem si je stegensko mišico poškodoval član Montpelliera Jure Dolenec, ki ga bo v reprezentanci zamenjal ''odpadnik'' Dragan Gajić.

"Presenečenja se vrstijo ... Na žalost se je poškodoval pomemben člen reprezentance Jure Dolenec in sem se po pogovoru z direktorjem reprezentance odzval prošnji po vrnitvi v reprezentančni tabor. Zaradi vas navijačev, ki ste mi izkazali neverjetno podporo, in zaradi soigralcev, s katerimi gradimo nekaj že pet let, bom oblekel dres in s ponosom zastopal Slovenijo na EP," je zapisal Gajić.

Torkov večerni trening je premešal Vujovićeve karte za Poljsko, saj se je poleg Dolenca poškodoval tudi Klemen Cehte (komolec). 

Selektor je bil prisiljen v improvizacijo, namesto Dolenca je poklical Gajića, v Vroclav pa bo namesto 16 odpotovalo 17 igralcev, poleg Cehteta tudi njegova morebitna alternativa Sebastian Skube.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.