Gajser znova grdo padel

Foto: Facebook Tim Gajser
Padec tudi tokrat odnesel boljšo uvrstitev.
Oglej si celoten članek

Italijan Antonio Cairoli je zmagovalec prve vožnje dirke svetovnega prvenstva v motokrosu v elitnem razredu MXGP v nizozemskem Valkenswaardu. Najboljši slovenski motokrosist Tim Gajser je bil sedmi, potem ko je v četrtem krogu padel. Do padca je bil Gajser tretji, potem pa je zdrsnil na 12. mesto in se moral prebijati naprej, nazadnje je še prišel do sedmega mesta in 14 točk za SP.

Za Cairolijem sta končala Belgijec Clement Desalle in Francoz Gautier Paulin.

Motokros Gajser s padcem v prvi vožnji ob skupno zmago

Na dirki v Valkenswaardu v šibkejšem razredu MX2 nastopa tudi Jan Pancar, ki pa je v prvi vonji z 31. mestom ostal brez prvih točk v sezoni. Zmagal je Španec Jorge Prado, drugi je bil Danec Thomas Kjer Olsen, tretji pa Nemec Henry Jacobi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.