Garnett z Allenom ne govori več

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Krilni center Boston Celticsov, Kevin Garnett, je svojemu dosedanjemu soigralcu, Rayu Allenu, tako zameril prestop v Miami Heat, da z njim ne govori več ...
Oglej si celoten članek

"Zbrisal sem številko njegovega mobilnega telefona. To je moja odločitev. Bila sva prijatelja, spoznal sem njegovo družino in želim jim vse najboljše, a odločil sem se, da z njim ne bom več komuniciral," je dejal Kevin Garnett, ki je Rayu Allenu zameril prestop v moštvo Miami Heat, ki je letos osvojilo naslov v Ligi NBA in na poti do lovorike izločilo tudi Boston Celtics, za katerega sta Garnett in Allen še lani igrala skupaj.

"Škoda, razočaran sem nad takšno Kevinovo izjavo. Mislim, da sem prav dobra oseba za pogovor preko telefona," je odločitev nekdanjega igralca Timberwolvesov s kančkom hudomušnosti pokomentiral Allen.

Ray Allen je v lanski sezoni povprečno dosegal 14,2 točke, 3 skoke in 2,4 asistence na tekmo. Z 2718 zadetimi trojkami je najboljši v tem elementu v zgodovini lige.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.