Šport > Košarka
24 ogledov

Garnett z Allenom ne govori več

Kevin Garnett, Ray Allen in Paul Pierce s klopi bodrijo svoje soigralce. Žurnal24 main
Krilni center Boston Celticsov, Kevin Garnett, je svojemu dosedanjemu soigralcu, Rayu Allenu, tako zameril prestop v Miami Heat, da z njim ne govori več ...

"Zbrisal sem številko njegovega mobilnega telefona. To je moja odločitev. Bila sva prijatelja, spoznal sem njegovo družino in želim jim vse najboljše, a odločil sem se, da z njim ne bom več komuniciral," je dejal Kevin Garnett, ki je Rayu Allenu zameril prestop v moštvo Miami Heat, ki je letos osvojilo naslov v Ligi NBA in na poti do lovorike izločilo tudi Boston Celtics, za katerega sta Garnett in Allen še lani igrala skupaj.

"Škoda, razočaran sem nad takšno Kevinovo izjavo. Mislim, da sem prav dobra oseba za pogovor preko telefona," je odločitev nekdanjega igralca Timberwolvesov s kančkom hudomušnosti pokomentiral Allen.

Ray Allen je v lanski sezoni povprečno dosegal 14,2 točke, 3 skoke in 2,4 asistence na tekmo. Z 2718 zadetimi trojkami je najboljši v tem elementu v zgodovini lige.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.