Gasol po drugi šampionski prstan

Foto: Epa
Foto: Epa
Španski košarkar je okrepil aktualne prvake lige NBA.
Oglej si celoten članek

Branilci naslova v severnoameriški košarkarski ligi NBA Los Angeles Lakers s superzvezdnikom LeBronom Jamesom nameravajo tudi v novi sezoni napadati naslov. Kot poroča več ameriških medijev, je ekipo iz Los Angelesa okrepil Španec Marc Gasol, ki je pred dvema letoma osvojil naslov z ekipo Toronta.

Zdaj že 35-letni španski center velja za izredno kakovostnega košarkarja predvsem v obrambi.

NBA tržnica Član prvakov zamenjal sredino

Kot še poročajo mediji, ekipo iz mesta angelov zapušča JaVale McGee, ki odhaja v Cleveland, v klub pa prihajata še Jordan Bell in Alfonzo McKinnie. Že prejšnji teden se je v Los Angeles preselil tudi Nemec Dennis Schröder iz Oklahome.

MMA borec Dallas "uslišal" Marka Miliča, Dončića bo ščitil grobijan prve klase Grožnje Dragić je imel glede podaljšanja zvezane roke

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.