Gasol: "Stožice popolne za košarko"

Foto: Žurnal24 "Tako Slovenci kot mi moramo še veliko postoriti," pred SP pravi Marc. (Foto: Ni
Španska NBA-zvezdnika Marc Gasol in Rudy Fernandez se nista izognila novinarskim snemalnim pripomočkom. Oba sta bila polna hvale vzdušja v dvorani, Rudy ni jadikoval nad zgoščenim urnikom.
Oglej si celoten članek

Marc Gasol je pokazal, da z velikimi in hitrimi koraki stopa za svojim bratom Paujem. Dosegel je nekaj ključnih košev iz izjemno težkih položajev. "Dvorana je popolna za košarko, v njej postane zelo glasno. Navijači imajo super možnost za podporo svoji ekipi. To je najpomembneje," je dejal center Memphisa. Po dveh srečanjih s Slovenijo pa o možnostih Memija Bečirovića in njegovih fantov na svetovnem prvenstvu še ni želel soditi: "Turčija je še daleč, zato bi o možnostih slovenske reprezentance tam težko kaj povedal. Tako Slovenci kot tudi mi moramo še veliko postoriti, naša ekipa predvsem v obrambi."

"Mislim, da je bila tekma absolutno pretrda. Po drugi strani pa je dobro igrati takšna srečanja, saj bo na svetovnem prvenstvu podobno, igrali bomo z veliko kontakta, agresivno," je dejal zvezdnik španske reprezentance in Portlanda Rudy Fernandez, ki je imel med drugim enega ostrejših dvobojev z Goranom Dragićem, s katerim sta se zapletla tudi v kratek besedni obračun, a ni bilo pretiravanja v živčnosti.

Petindvajsetletni košarkar, doma z Mallorce, ni pozabil pohvaliti publike v stožiški dvorani: "Občinstvo je bilo odlično. Slovenija igra dobro obrambo, na telo. Ni bilo lahko zmagati v takšni dvorani." Fernandez je znova pokazal svoje najmočnejše adute – hitrost, moč in eksplozivnost. Nad zgoščenim ritmom tekem pa se ni pritoževal: "Ne moti me, da imamo precej tekem v kratkem času. Takšen ritem bo tudi na svetovnem prvenstvu. Moramo se dobro pripraviti na tovrstno tekmovanje."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.