Gattusovo sestro ponujal vodstvu Milana

Foto: Epa gennaro gattuso andrea pirlo
Nekdanji italijanski reprezentant se je poklonil legendarnemu Andrei Pirlu.
Oglej si celoten članek

Eden najprepoznavnejših obrazov italijanskega nogometa Andrea Pirlo je pred dnevi končal profesionalni kariero. Osemintridesetletni vezist je bil od leta 2015 član New York Cityja, pred tem je igral za Brescio, Inter, Reggino, Milan in Juventus.

Pirlo ima v svoji vitrini šest naslove italijanskega prvaka (2 - AC Milan, 4 - Juventus), dve pokalni (1 - AC Milan, 1 - Juventus) in dve superpokanio lovoriki (2 - Juventus). V sezonah 2003 in 2007 je z Milanom osvojil Ligo prvakov.

Konec kariere Slovo legendarnega igralca

Spomine na čas, ko sta skupaj igrala v Milanu, je po upokojitvi rojaka obujal branilec Gennaro Gattuso, ki je za rossonere igral od leta 1999 do 2013. Pirlo je bil član AC Milana od leta 2001 do 2011.

"Ko sem ga prvič videl igrati, sem razmišljal o tem, da bi moral zamenjati poklic," se je pošalil Gattuso in dodal: "Pirlo lahko naredi vse. On je zelo inteligenten nogometaš, ki ve, kako se predstaviti v pravi luči."

"Pirlo je zelo smešen, vendar se zna vesti kot bedak. Prisolil sem mu več klofut kot Bud Spencer Terencu Hillu. Spominjam se nekega dne, ko sem med kosilom na mizi pozabil telefon. Naskrivaj je poslal sporočilo predsedniku Milana Andrei Gallianiju in športnemu dirkektorju Ariedu Braidi in ju obvestil, da je moja sestra samska, če ju slučajno zanima," se spominja Gattuso.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.