Gazza se je izognil zaporu

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
Paul Gascoigne je znova v središču pozornosti. Tokrat je moral sloviti Gazza na sodišče zaradi vožnje avtomobila pod vplivom alkohola. Na njegovo srečo mu je sodnik naložil le pogojno kazen.
Oglej si celoten članek

Nekdanji angleški nogometni reprezentant Paul Gascoigne, bolj znan z vzdevkom Gazza, se je (za zdaj) izognil zaporu zaradi vožnje avtomobila pod vplivom alkohola. Sodnik v Newcastlu Stephen Earl ga je sicer kaznoval z zaporno kaznijo, vendar pa mu ne bo treba za zapahe, če v enem letu ne bo storil podobnega dejanja.

Gascoigne, nekoč eden najbolj obetavnih nogometašev na Otoku, je po koncu tekmovalne poti zašel v psihične težave, ki so imele vzrok v depresiji, podkrepljene s pijančevanjem. Za nameček pa vse njegove izpade vestno popisujejo senzacij lačni otoški tabloidi.

Za nov incident je poskrbel 8. oktobra, ko ga je policija ustavila pri vožnji in je stopnja alkoholnih hlapov v njegovem izdihanem zraku štirikrat presegla mejo dovoljene. Gascoigne je vožnjo v alkoholiziranem stanju priznal. Sodnik je Gazzi, ki je za tri leta ostal brez vozniškega dovoljenja, naložil zdravljenje zasvojenosti z alkoholom. Nekdanji nogometaš Newcastla se še ni rešil sodišč. Čaka ga namreč še postopek v še enem primeru vožnje v vinjenem stanju.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.