Šport > Nogomet
5 ogledov

Gazza se je izognil zaporu

1/5
Žurnal24 main
Paul Gascoigne je znova v središču pozornosti. Tokrat je moral sloviti Gazza na sodišče zaradi vožnje avtomobila pod vplivom alkohola. Na njegovo srečo mu je sodnik naložil le pogojno kazen.

Nekdanji angleški nogometni reprezentant Paul Gascoigne, bolj znan z vzdevkom Gazza, se je (za zdaj) izognil zaporu zaradi vožnje avtomobila pod vplivom alkohola. Sodnik v Newcastlu Stephen Earl ga je sicer kaznoval z zaporno kaznijo, vendar pa mu ne bo treba za zapahe, če v enem letu ne bo storil podobnega dejanja.

Gascoigne, nekoč eden najbolj obetavnih nogometašev na Otoku, je po koncu tekmovalne poti zašel v psihične težave, ki so imele vzrok v depresiji, podkrepljene s pijančevanjem. Za nameček pa vse njegove izpade vestno popisujejo senzacij lačni otoški tabloidi.

Za nov incident je poskrbel 8. oktobra, ko ga je policija ustavila pri vožnji in je stopnja alkoholnih hlapov v njegovem izdihanem zraku štirikrat presegla mejo dovoljene. Gascoigne je vožnjo v alkoholiziranem stanju priznal. Sodnik je Gazzi, ki je za tri leta ostal brez vozniškega dovoljenja, naložil zdravljenje zasvojenosti z alkoholom. Nekdanji nogometaš Newcastla se še ni rešil sodišč. Čaka ga namreč še postopek v še enem primeru vožnje v vinjenem stanju.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.