Georgina razkrila, česa Ronaldo doma nikoli ne počne

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Izbranka Cristiana Ronalda je razkrila zanimivo podrobnost o življenju s slavnim nogometašem.
Oglej si celoten članek

Georgina Rodriguez in Cristiano Ronaldo zajemata življenje z veliko žlico v Savdski Arabiji, kjer se je Portugalcu ponudila priložnost za nadaljevanje nogometne kariere po dramatičnem razhodu z Manchester Unitedom.

Zvezdniški parček, ki se je spoznal leta 2016, se je z družino z Otoka preselil v državo na Arabskem polotoku, kar je bil zanje svojevrsten kulturni šok, vendar so se vsi skupaj kmalu privadili na življenje v drugem okolju.

Goergina je v intervjuju za Sportweek povedala, da je Ronaldo družinski človek v pravem pomenu besede, "predan mož in oče", razkrila pa je tudi, česa 38-letni napadalec nikoli ne počne v njunem razkošnem domu.

"Cristiano je super očka in najboljši mož, kar bi si ga lahko želela. Ampak nikoli ne kuha. Po jutranjem treningu si zasluži, da ga na mizi pričaka topel obrok. Imamo kuharja, včasih pa kuham tudi sama," je povedala spletna vplivnica.

Ronaldo in Georgina sicer nista uradno poročena, zaradi česar se je pred selitvijo v Savdsko Arabijo porajalo vprašanje, ali bosta sploh smela bivati v isti hiši. 

Ronaldo je moral konec lanskega leta zapustiti Manchester United, potem ko je z ostrimi očitki na račun kluba tako razjezil svoje delodajalce na Old Traffordu, da so ga ti takorekoč spodili iz kluba.

Ker v Evropi zanj ni bilo pravega zanimanja, je odšel s trebuhom za kruhom v Savdsko Arabijo, kjer je Al-Nassrom podpisal pogodbo do leta 2025 in postal najbolje plačani nogometaš na svetu z 200 milijoni evrov letne plače.

Foto: Instagram

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 16:53 16. Februar 2023.

    Dobro jima gre, nimam zavisti. V grob pa, ne bosta odnesla nič več kot, ostali smrtniki.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.