Gervinho okrepil Arsenal

Foto: EPA
Foto: EPA
Londonski Arsenal je v ponedeljek okrepil napadalec Gervinho, ki je bil nazadnje član francoskega Lilla. Napadalec iz Slonokoščene obale naj bi topničarje stal 12 milijonov evrov.
Oglej si celoten članek

Londonski nogometni velikan Arsenal se je okrepil z napadalcem Gervinhom, ki je nazadnje igral za francoski Lille. Novico o 24-letnem reprezentantu Slonokoščene obale je v ponedeljek potrdil trener londonskega kluba Arsene Wenger.

"Tudi uradno je postal član Arsenala in danes prvič treniral z ekipo," je dejal Wenger, tako vodstvo kluba kot nogometaš pa so se dogovorili, da o prestopnini ne bodo govorili. Francoski mediji pišejo, da naj bi prestop nogometaša, ki je na zadnjih 67 tekmah francoskega prvenstva dosegel 28 golov, Angleže stal 12 milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.