Giannis podpisal rekordno pogodbo, konec Dallasovih sanj

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Na tržišču lige NBA se je zgodila ena najpomembnejših potez letošnje sezone.
Oglej si celoten članek

Grški zvezdnik Giannis Antetokounmpo je podpisal petletno pogodbo z Milwaukee Bucks, za katero bo prejel 228,2 milijona dolarjev. Grku bi stara pogodba potekla po koncu sezone 2020/21, sedaj pa bo v Wisconsinu ostal precej dlje, poročajo ameriški mediji.

Mnoga moštva so upala, da se pogajanja med Antetokounmpom in Bucks ne bodo razpletla po željah kluba. Nekateri so namigovali, da se bo aktualni najkoristnejši igralec (MVP) lige podal drugam, kjer bi bila njegova pot do naslova lažja.

Ena od najbolj verjetnih destinacij ob morebitnem odhodu Antetokounmpa bi bil Dallas. Tako zaradi močnega evropskega karakterja ekipe, kot zaradi izjemnega mladega jedra Teličkov, ki ga ob Luki Dončiću tvori še Latvijec Kristaps Porzingis.

Video Dončić zasenčil lanskega MVP-ja, Dallas štel do 128

"To je moj dom, to je moje mesto. Blagoslovljen sem, ker bom lahko član Milwaukee Bucks naslednjih pet let. Naj ta leta štejejo. Šov gre naprej," je na Twitterju zapisal Antetokounmpo.

Bucks so v preteklih dveh sezonah imeli najboljši izkupiček zmag po rednem delu, a obakrat doživeli razočaranje v končnici. 

Antetokounmpo je v lanski sezoni na tekmo povprečno beležil po 29,5 točke, 13,6 skoka in 5,6 asistence.

Video Dončić bril norce, na tapeti pa Dirk Nowitzki

Foto: Profimedia Giannis Antetokounmpo Bucks

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.