Giants so se kopali v rekah šampanjca

Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24 Foto: Žurnal24
San Francisco Giants so zmagovalci ameriške profesionalne bejzbolske lige (MLB). Prvi naslov po letu 1954 so si priigrali na peti tekmi finala world series, potem ko so slavili s 3:1 nad Texas Rangers.
Oglej si celoten članek

Skupno je to za San Francisco Giants še šesti naslov, vendar prvi po 56 letih in prvi, odkar se je moštvo iz New Yorka leta 1958 preselilo v Kalifornijo. V finalu ene najbolj priljubljenih športnih panog v ZDA sta se pomerili ekipi, ki že dolgo nista bili tako visoko v ligi MLB. Teksaška ekipa, ki je sploh prvič prišla do finala, si je nastop zagotovila s skupno zmago s 4:2 proti branilcem naslova, moštvu New York Yankees, velikani iz San Francisca pa so v world series, kot Američani pravijo velikemu finalu MLB, zadnjič zaigrali pred osmimi leti. V Kolumbiji rojeni Edgar Renteria, 35-letni bejzbolist San Francisca, je osvojil laskavi naslov najkoristnejšega igralca (MVP) finala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.