Giganta razgrnili tudi v Celju

Foto: KZS/www.alesfevzer.com dres reprezentanca celje eurobasket gigant Foto: KZS/www.alesfevzer.com dres reprezentanca celje eurobasket gigant Foto: KZS/www.alesfevzer.com dres reprezentanca celje eurobasket gigant
Celje je postalo tretje prizorišče Eurobasketa 2013, ki se ponaša z gigantskim dresom slovenske košarkarske reprezentance. Pred tem so dres predstavili na Jesenicah in v Kopru.
Oglej si celoten članek



Gigantski dres slovenske košarkarske reprezentance krasi še tretje prizorišče septembrskega EuroBasketa. Po Jesenicah in Kopru se sedaj ponosno baha tudi v Celju, ki bo v prvem delu evropskega prvenstva domovanje slovenskih košarkarjev.
 
Krekov trg v Celju bo košarkarske navdušence kmalu pričakal v prenovljeni podobi. Navijače pa s Celjskega doma že pozdravlja gigantski dres slovenske košarkarske reprezentance. V dolžino meri sedem metrov, širok je štiri metre in pol in bo prava popestritev prihajajočega košarkarskega dogajanja, ko bo staro celjsko mestno jedro osrednje navijaško središče.

Na dogodku ob predstavitvi že tretjega gigantskega dresa slovenskih košarkarskih junakov, julija bo dres dočakala še Ljubljana, so se zbrali pooblaščenec župana Mestne občine Celje Marko Zidanšek, vodja Mestnega organizacijskega odbora Ivan Pfeifer, generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije Iztok Rems in nepogrešljivi člen slovenske košarkarske reprezentance Jaka Lakovič, ki je med zbranimi obiskovalci in predstavniki sedme sile razumljivo požel največ zanimanja. Kot pravi sam, začetek EuroBasketa že nestrpno pričakuje in je prepričan, da bodo navijači njihov šesti igralec na igrišču.

Lakovič: ''Komaj čakam''

"Ponosen sem, da sem danes prisoten na predstavitvi tega res velikega dresa naše reprezentance. Verjamem, da se bomo v Celju odlično počutili in nas bodo navijači podpirali na vsakem koraku. Sam že komaj čakam, da se s fanti zberemo na pripravah in se začnejo prve tekme. V Celju se znova kmalu srečamo, takrat že v košarkarski dvorani," je povedal Lakovič, generalni sekretar KZS Rems pa je dodal: "Celjanom se zahvaljujem za izjemno gostoljubnost, ki jo je čutiti ob vsakem našem obisku, in današnji dan, ko na Celjskem domu ponosno izobešamo gigantski dres slovenske reprezentance, ni nobena izjema. Verjamemo, da reprezentanca v Celju ne bo sama, da bo z njo ogromno število navijačev, ki bodo ustvarili fantastično vzdušje in ponesli fante po igrišču. Kot vemo, bo prenovljeni Krekov trg navijaško središče in zbirališče košarkarskih navdušencev – naj jim pogled na gigantski dres da še dodatnega navijaškega zagona."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.