Šport > Košarka
1 ogledov

Giganta razgrnili tudi v Celju

dres reprezentanca celje eurobasket gigant
1/3
KZS/www.alesfevzer.com
Celje je postalo tretje prizorišče Eurobasketa 2013, ki se ponaša z gigantskim dresom slovenske košarkarske reprezentance. Pred tem so dres predstavili na Jesenicah in v Kopru.Gigantski dres slovenske košarkarske reprezentance krasi še tretje prizorišče septembrskega EuroBasketa. Po Jesenicah in Kopru se sedaj ponosno baha tudi v Celju, ki bo v prvem delu evropskega prvenstva domovanje slovenskih košarkarjev.
 
Krekov trg v Celju bo košarkarske navdušence kmalu pričakal v prenovljeni podobi. Navijače pa s Celjskega doma že pozdravlja gigantski dres slovenske košarkarske reprezentance. V dolžino meri sedem metrov, širok je štiri metre in pol in bo prava popestritev prihajajočega košarkarskega dogajanja, ko bo staro celjsko mestno jedro osrednje navijaško središče.

Na dogodku ob predstavitvi že tretjega gigantskega dresa slovenskih košarkarskih junakov, julija bo dres dočakala še Ljubljana, so se zbrali pooblaščenec župana Mestne občine Celje Marko Zidanšek, vodja Mestnega organizacijskega odbora Ivan Pfeifer, generalni sekretar Košarkarske zveze Slovenije Iztok Rems in nepogrešljivi člen slovenske košarkarske reprezentance Jaka Lakovič, ki je med zbranimi obiskovalci in predstavniki sedme sile razumljivo požel največ zanimanja. Kot pravi sam, začetek EuroBasketa že nestrpno pričakuje in je prepričan, da bodo navijači njihov šesti igralec na igrišču.

Lakovič: ''Komaj čakam''

"Ponosen sem, da sem danes prisoten na predstavitvi tega res velikega dresa naše reprezentance. Verjamem, da se bomo v Celju odlično počutili in nas bodo navijači podpirali na vsakem koraku. Sam že komaj čakam, da se s fanti zberemo na pripravah in se začnejo prve tekme. V Celju se znova kmalu srečamo, takrat že v košarkarski dvorani," je povedal Lakovič, generalni sekretar KZS Rems pa je dodal: "Celjanom se zahvaljujem za izjemno gostoljubnost, ki jo je čutiti ob vsakem našem obisku, in današnji dan, ko na Celjskem domu ponosno izobešamo gigantski dres slovenske reprezentance, ni nobena izjema. Verjamemo, da reprezentanca v Celju ne bo sama, da bo z njo ogromno število navijačev, ki bodo ustvarili fantastično vzdušje in ponesli fante po igrišču. Kot vemo, bo prenovljeni Krekov trg navijaško središče in zbirališče košarkarskih navdušencev – naj jim pogled na gigantski dres da še dodatnega navijaškega zagona."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.