Gigantska menjava

Foto: Žurnal24 Cesc Fabregas je očitno blizu vrnitvi v svoj matični klub. (Foto: Reuters)
Pri Barceloni so potrdili, da pogajanja o prestopu Davida Ville potekajo zelo dobro. Arsenal pa s Cescom Fabregasom zavlačuje. Španski mediji pišejo, da bi se v London utegnil preseliti Zlatan Ibrahimović.
Oglej si celoten članek
Španski viri poročajo, da naj bi v zameno za Fabregasa v London odšel Zlatan Ibrahimović, o čemer smo že pisali. Že prej pa se je omenjala selitev Yaye Toureja v Arsenal. Spletna stran Transfermarkt.de vrednost Ibrahimovića ocenjuje na 46 milijonov evrov, kar je 10 manj od Fabregasove.

Novopečeni španski nogometni prvaki iz Barcelone želijo v novi sezoni svojo vrsto izpopolniti še z nekaterimi izvrstnimi nogometaši. V katalonskem nogometnem velikanu so potrdili, da so z Arsenalom in Valencio začeli pogajanja o nakupu španskih reprezentantov Cesca Fabregasa in Davida Ville.

"Pogajanja z Valencio o prihodu Ville k nam potekajo zelo dobro, medtem ko se soočamo s precejšnjimi težavami pri prepričevanju Arsenala o vrnitvi Fabregasa na Nou Camp, Arsenalu se nikamor ne mudi. Najbolj pomembno je, da si oba igralca želita zaigrati v dresu blaugrane," je dejal podpredsednik kluba Rafael Yuste.

Predsednik Barcelone Joan Laporta pa je potrdil, da bodo že v naslednjih 48 urah objavili prvi veliki prestop letošnjega prestopnega roka. Prestop Ville, 28-letni zvezdnik Valencie in prvi strelec evropskega prvenstva v Avstriji in v Švici, naj bi bil vreden približno 40 milijonov evrov, letno pa naj bi na Nou Campu zaslužil nekaj manj kot šest milijonov evrov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.