Šport > Nogomet
22 ogledov

Gigantska menjava

Cesc Fabregas je očitno blizu vrnitvi v svoj matični klub. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Pri Barceloni so potrdili, da pogajanja o prestopu Davida Ville potekajo zelo dobro. Arsenal pa s Cescom Fabregasom zavlačuje. Španski mediji pišejo, da bi se v London utegnil preseliti Zlatan Ibrahimović.
Španski viri poročajo, da naj bi v zameno za Fabregasa v London odšel Zlatan Ibrahimović, o čemer smo že pisali. Že prej pa se je omenjala selitev Yaye Toureja v Arsenal. Spletna stran Transfermarkt.de vrednost Ibrahimovića ocenjuje na 46 milijonov evrov, kar je 10 manj od Fabregasove.

Novopečeni španski nogometni prvaki iz Barcelone želijo v novi sezoni svojo vrsto izpopolniti še z nekaterimi izvrstnimi nogometaši. V katalonskem nogometnem velikanu so potrdili, da so z Arsenalom in Valencio začeli pogajanja o nakupu španskih reprezentantov Cesca Fabregasa in Davida Ville.

"Pogajanja z Valencio o prihodu Ville k nam potekajo zelo dobro, medtem ko se soočamo s precejšnjimi težavami pri prepričevanju Arsenala o vrnitvi Fabregasa na Nou Camp, Arsenalu se nikamor ne mudi. Najbolj pomembno je, da si oba igralca želita zaigrati v dresu blaugrane," je dejal podpredsednik kluba Rafael Yuste.

Predsednik Barcelone Joan Laporta pa je potrdil, da bodo že v naslednjih 48 urah objavili prvi veliki prestop letošnjega prestopnega roka. Prestop Ville, 28-letni zvezdnik Valencie in prvi strelec evropskega prvenstva v Avstriji in v Švici, naj bi bil vreden približno 40 milijonov evrov, letno pa naj bi na Nou Campu zaslužil nekaj manj kot šest milijonov evrov.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.