Gigantski penis na Dirki po Britaniji

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Organizatorji Dirke po Britaniji so se potrudili ter na hribu napravil lepo maketo kolesa, le da se je ta spremenila v nekaj povsem drugega.
Oglej si celoten članek

V nedeljo se je pričela letošnja Dirka po Britaniji. Slednja nas je v torek povedla tudi skozi grofijo Devon. Organizator se je za ta dogodek lepo pripravil ter na hribu Kepston napravil veliko maketo kolesa iz kartona in reciklirane plastike.

Po Britaniji Roglič pred kronometrom zaostaja za 16 sekund

Toda pojavili so se "neznani umetniki", ki jim je kolo na hribu služilo kot inspiracija, da so kolo preoblikovali v nekaj, kar nima ravno veze s kolesarstvom.

Organizator dirke Seth Conway ni bil navdušen nad njihovo umetnino, a je videl tudi svetlo plat: "Ko sem se zbudil, je bilo kolo uničeno. Nekaterim se je očitno to zdelo smešno. Je pa nova kreacija prejela veliko pozornosti, pa tako vsaj vsi vejo, da je bilo tu v čast dirke postavljeno veliko kolo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.