Šport
908 ogledov

Gigantski penis na Dirki po Britaniji

Devon Twitter
Organizatorji Dirke po Britaniji so se potrudili ter na hribu napravil lepo maketo kolesa, le da se je ta spremenila v nekaj povsem drugega.

V nedeljo se je pričela letošnja Dirka po Britaniji. Slednja nas je v torek povedla tudi skozi grofijo Devon. Organizator se je za ta dogodek lepo pripravil ter na hribu Kepston napravil veliko maketo kolesa iz kartona in reciklirane plastike.

primož roglič Po Britaniji Šport Roglič pred kronometrom zaostaja za 16 sekund

Toda pojavili so se "neznani umetniki", ki jim je kolo na hribu služilo kot inspiracija, da so kolo preoblikovali v nekaj, kar nima ravno veze s kolesarstvom.

Organizator dirke Seth Conway ni bil navdušen nad njihovo umetnino, a je videl tudi svetlo plat: "Ko sem se zbudil, je bilo kolo uničeno. Nekaterim se je očitno to zdelo smešno. Je pa nova kreacija prejela veliko pozornosti, pa tako vsaj vsi vejo, da je bilo tu v čast dirke postavljeno veliko kolo."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.