Giroud in Miazga obležala prekrita s krvjo

Foto: Twitter
Foto: Reševalni pas/Twitter
Olivier Giroud in Matt Miazga močno trčila z glavama.
Oglej si celoten članek

Situacijo, v kateri sta se na prijateljski tekmi med Francijo in ZDA znašla Olivier Giroud in Matt Miazga, lahko označimo kot srečo v nesreči, saj je incident izgledal grozljivo, a naj bi jo vseeno oba igralca odnesla brez resnih poškodb

Tekmo, ki se je končala s prijateljskim rezultatom 1:1, je zaznamoval dogodek iz 56. minute, ko je napadalec Francije siloviti trčil z branilcem ameriške reprezentance.

Stadion je obnemel, ko sta oba akterja obležla na tleh, prekrita s krvjo. Po posredovanju zdravniške ekipe sta igralca zapustila stadion, na srečo pa so se kmalu razširile informacije, da z njima ni hujšega. Giroud naj bi pretrpel počeno arkado in Svetovno prvenstvo zanj ni vprašljivo, medtem ko ima Miazga pretres možganov, prejel pa je tudi 15 šivov.

Foto: Twitter Giroud

Reprezentanca ZDA je sicer nastopila s svojo mladinsko zasedbo, a vseeno odigrala 1:1 z enim glavnih favoritov Svetovnega prvenstva. V 44. minuti so z golom Juliana Greena celo povedli, a je rezultat 12 minut pred koncem tekme izenačil Kylian Mbappe.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.