Šport > Nogomet
5255 ogledov

Giroud in Miazga obležala prekrita s krvjo

Miazga Reševalni pas/Twitter
Olivier Giroud in Matt Miazga močno trčila z glavama.

Situacijo, v kateri sta se na prijateljski tekmi med Francijo in ZDA znašla Olivier Giroud in Matt Miazga, lahko označimo kot srečo v nesreči, saj je incident izgledal grozljivo, a naj bi jo vseeno oba igralca odnesla brez resnih poškodb

Tekmo, ki se je končala s prijateljskim rezultatom 1:1, je zaznamoval dogodek iz 56. minute, ko je napadalec Francije siloviti trčil z branilcem ameriške reprezentance.

Stadion je obnemel, ko sta oba akterja obležla na tleh, prekrita s krvjo. Po posredovanju zdravniške ekipe sta igralca zapustila stadion, na srečo pa so se kmalu razširile informacije, da z njima ni hujšega. Giroud naj bi pretrpel počeno arkado in Svetovno prvenstvo zanj ni vprašljivo, medtem ko ima Miazga pretres možganov, prejel pa je tudi 15 šivov.

Giroud | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter

Reprezentanca ZDA je sicer nastopila s svojo mladinsko zasedbo, a vseeno odigrala 1:1 z enim glavnih favoritov Svetovnega prvenstva. V 44. minuti so z golom Juliana Greena celo povedli, a je rezultat 12 minut pred koncem tekme izenačil Kylian Mbappe.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.