Gladiator na drsalkah

Foto: Žurnal24

Your browser doesn’t support HTML5 video

Hokejisti ZM Olimpije se pripravljajo na šesto finalno tekmo lige Ebel proti Salzburgu. Velik adut zmajev bo tudi Aleš Mušič, ki je za naš portal razkril svojo drugo plat.
Oglej si celoten članek

Aleš Mušič
je za našo redno torkovo rubriko Druga plat izdal, čemu se ne bi nikoli odpovedal. 25-letni napadalec ZM Olimpije v letošnji sezoni ni ravno najbolje strelsko razpoložen, bojevitost pa nikakor ni vprašljiva. Poglejte, o čem sanja 176 centimetrov visoki in 82 kilogramov težki Ljubljančan, ki bi se dobro znašel tudi s sabljo v roki ali nekje v gladiatorski areni. Ponosen je na svoj jezik in je fant, ki bi se nekoč rad podal na potep po Avstraliji.

 

Preberite še ...

Druga plat: Tomaž Vnuk
Druga plat: Bojan Zajc

"Manjka mi še en izpit do diplome na FDV," je še povedal zmaj s številko 16 (pet golov in enajst podaj v ligi Ebel), ki ima širok glasbeni okus. Čez kakih deset let bi še vedno rad drsal in premagoval nasprotnikove vratarje. Ali vsaj užival v službi, ki bi si jo izbral.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.