Šport
9 ogledov

Gladiator na drsalkah

1/2
Žurnal24 main
Hokejisti ZM Olimpije se pripravljajo na šesto finalno tekmo lige Ebel proti Salzburgu. Velik adut zmajev bo tudi Aleš Mušič, ki je za naš portal razkril svojo drugo plat.

Aleš Mušič
je za našo redno torkovo rubriko Druga plat izdal, čemu se ne bi nikoli odpovedal. 25-letni napadalec ZM Olimpije v letošnji sezoni ni ravno najbolje strelsko razpoložen, bojevitost pa nikakor ni vprašljiva. Poglejte, o čem sanja 176 centimetrov visoki in 82 kilogramov težki Ljubljančan, ki bi se dobro znašel tudi s sabljo v roki ali nekje v gladiatorski areni. Ponosen je na svoj jezik in je fant, ki bi se nekoč rad podal na potep po Avstraliji.

 

Preberite še ...

Druga plat: Tomaž Vnuk
Druga plat: Bojan Zajc

"Manjka mi še en izpit do diplome na FDV," je še povedal zmaj s številko 16 (pet golov in enajst podaj v ligi Ebel), ki ima širok glasbeni okus. Čez kakih deset let bi še vedno rad drsal in premagoval nasprotnikove vratarje. Ali vsaj užival v službi, ki bi si jo izbral.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.