Glavi kandidat za novinca leta že končal sezono

Foto: Profimedia LaMelo Ball
Slaba novica za ekipo Charlotte Hornets.
Oglej si celoten članek

Košarkar Charlotte Hornets LaMelo Ball si je na sobotni tekmi proti Los Angeles Clippers v igi NBA zlomil kost v zapestju in bo izpustil preostanek rednega dela sezone, poroča nemška tiskovna agencija dpa. Ball je sicer glavni kandidat za osvojitev nagrade za novinca sezone.

Pregled z rentgenom po porazu v Los Angelesu sprva ni pokazal zloma, kasnejši pregled z magnetno resonanco pa je razkril počeno kost v zapestju. Moštvo je v izjavi za javnost sporočilo, da bo novinec počival nedoločen čas, viri blizu moštva pa so ameriškim medijem razkrili, da bo 19-letnik bržčas izpustil preostanek rednega dela sezone.

V njej je Ball v povprečju dosegal 15,9 točke, 5,9 skoka in 6,1 podaje na tekmo. Mladi košarkar je letos postal najmlajši v zgodovini, ki mu je uspel trojni dvojček v ligi NBA.

Tretji izbor na naboru za letošnjo sezono je s Charlottom trenutno na osmem mestu vzhodne konference, kar ob koncu rednega dela omogoča vsaj nastop v razigravanju za končnico. V njem bodo igrala moštva od sedmega do desetega mesta v obeh konferencah.

Foto: Profimedia LaMelo Ball

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.