Gledalci kričali od groze

Foto: Print Screen
Foto: Print Screen
Nespametna gledalka je povzročila hudo nesrečo, v kateri pa sta jo oba udeleženca odnesla le z lažjimi poškodbami.
Oglej si celoten članek

V zaključku kolesarske preizkušnje Cicloturista Condaca Salmor Bike, ki je bila na sporedu pretekli konec tedna na Kanarskih otokih, je v nesporedni bližini ciljne črte prišlo do hudega trčenja med vodilnim kolesarjem in nespametno gledalko. Ta se je za prečkanje cestišča odločila v najslabšem možnem trenutku, pri tem pa spregledala kolesarja, ki je drvel zmagi naproti.

Tako gledalko kot kolesarja je po trku z veliko hitrostjo zabilo v asfalt, med občinstvom pa so se razlegli kriki groze. Po poročanju tamkajšnjih medijev so na prizorišče prispeli reševalci, ki so kolesarja odpeljali v bolnišnico, žensko pa oskrbeli na kraju dogodka. Kasneje so jo prepeljali v Tenerife na dodatne preiskave. 

"Poškodovani kolesar je bil po trku z drugo osebo prepeljan v bolnišnico. Po naših informacijh je med dirko povozil gledalko. Po prvih znakih je utrpel poškodbo glave, ki pa ni bila preveč nevarna. Policijska preiskava incidenta je v teku," je sporočil tiskovni predstavnik dirke, na kateri je po podatkih publikacije Cycling Weekly sodelovalo 270 tekmovalcev.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

  • 10:58 29. Oktober 2021.

    Krivda je tudi na strani organizatorja, da je do tega sploh prišlo. Revež bi lahko zmagal in pobral nagrado. Upam, …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.