Glede Stojanovića se oglasil tudi njegov aktualni klub ter razkril pravo stanje

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
Stojanović naj ne bi bil v smrtni nevarnosti.
Oglej si celoten članek

Srbski in bolgarski mediji so poročali, da je zdravstveno stanje Slaviše Stojanovića, nekdanjega slovenskega nogometnega selektorja, in trenerja Domžal, Celja in beograjske Crvene zvezde, zdaj pa stratega Levskega iz Sofije, ki se je v Bolgariji okužil z novim koronavirusom, kritično in da se bori za življenje.

Tuji mediji poročajo Situacija je resna, nekdanji slovenski selektor v težkem stanju v bolnišnici

A takšne novice so pri Levskem zanikali. V uradnem sporočilu na njihovi spletni strani so zapisali, da špekulacije ne držijo in da je stanje Ljubljančana še naprej stabilno.

"Stojanović nadaljuje zdravljenje v bolnišnici, tam bo ostal še najmanj en teden. Novice, da je v življenjski nevarnosti pa ne držijo. Upamo, da se bo čim prej pozdravil in se vrnil med nas," so zapisali na spletni strani kluba, ki se je tudi zahvalil zdravniškemu osebju za nego in skrb.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.