Globetrotter zadel z razdalje 33,5 metra

Corey Law, novinec v moštvu Harlem Globetrotters, je v dvorani Gorana Dragića zadel z razdalje 33 metrov in pol ter postavil nov svetovni rekord.
Oglej si celoten članek

Corey ''Thunder'' Law, najnovejši član akrobatske košarkarske ekipe Harlem Globetrotters, se je z zadetim metom z razdalje 33 metrov in pol zapisal v Guinnessovo knjigo rekordov.

Anthony Balek, Willie Shaw in Corey Law so košarkarji, ki so poskušali izboljšati dosežek Elana Bullerja. Slednji je leta 2011 zadel z 31,85 metra, njegov dosežek pa je za slaba dva metra popravil Law.

V dvorani US Airways Center, kjer domujejo Phoenix Suns Gorana Dragića, je bila prisotna komisija Guinnessove knjige rekordov, ki je bila po uri neuspešnega poskušanja priča izjemnemu zadetku.

Law je na licu mesta prejel potrdilo, da je postal nov ponosni lastnik svetovnega rekorda. ''To je velika čast. Ne morem verjeti, da mi je uspelo podreti rekord. 33 metrov in pol. Izjemno!'' je povedal član slovitega akrobatskega moštva.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.