Šport > Košarka
17 ogledov

Globetrotter zadel z razdalje 33,5 metra

Corey Thunder Law Youtube
Corey Law, novinec v moštvu Harlem Globetrotters, je v dvorani Gorana Dragića zadel z razdalje 33 metrov in pol ter postavil nov svetovni rekord.

Corey ''Thunder'' Law, najnovejši član akrobatske košarkarske ekipe Harlem Globetrotters, se je z zadetim metom z razdalje 33 metrov in pol zapisal v Guinnessovo knjigo rekordov.

Anthony Balek, Willie Shaw in Corey Law so košarkarji, ki so poskušali izboljšati dosežek Elana Bullerja. Slednji je leta 2011 zadel z 31,85 metra, njegov dosežek pa je za slaba dva metra popravil Law.

V dvorani US Airways Center, kjer domujejo Phoenix Suns Gorana Dragića, je bila prisotna komisija Guinnessove knjige rekordov, ki je bila po uri neuspešnega poskušanja priča izjemnemu zadetku.

Law je na licu mesta prejel potrdilo, da je postal nov ponosni lastnik svetovnega rekorda. ''To je velika čast. Ne morem verjeti, da mi je uspelo podreti rekord. 33 metrov in pol. Izjemno!'' je povedal član slovitega akrobatskega moštva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.