Globoki žepi Reala niso ovira

Foto: EPA
Foto: EPA
Turški Galatasaray se ne boji nikogar. Takšno sporočilo je Real Madridu pred četrtfinalno tekmo Lige prvakov posredoval predsednik kluba Ünal Aysal. Nogometni klub iz Istanbula se ne obremenjuje z dejstvom, da aktualni španski prvaki razpolagajo s trikrat večjim proračunom.
Oglej si celoten članek

Galatasaray, ki sta ga v januarskem prestopnem roku okrepila Wesley Sneijder in Didier Drogba, brez strahu sporoča madridskemu Realu, da težko pričakuje četrtfinalni obračun Lige prvakov. Turški klub razpolaga s trikrat manjšim proračunom kot španski prvoligaš, predsednik kluba pa je prepričan, da jih to ne postavlja v podrejen položaj.

Foto: EPA wesley sneijder ''V tej fazi se igra na izločanje in Galatasaray ni podrejen nikomur. Real Madrid je zelo močan, saj ima trikrat večji proračun, a tudi naše ambicije so zelo velike,'' je povedal Ünal Aysal in dodal: ''Ne bomo se zadrževali, Galatasaray bo šel na zmago.''

Prva tekma bo na Santiago Bernabéu na sporedu v sredo, povratna pa 9. aprila v Istanbulu. Aysal je prepričan, da sta se Drogba in Sneijder ekipi pridružila prav zaradi visokega ugleda, ki ga uživa turški prvoligaš. Obenem je zatrdil, da bodo še naprej trdo delali za napredek kluba in dodal, da so v zadnjih dveh letih sprejeli številne ukrepe v smeri vzgajanja lastnih mladih nogometnih upov. Nekateri turški viri navajajo, da se bo Galatasaray zdaj osredotočil na Gervinha, ki igra za angleški Arsenal.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.