Goal.com od danes v slovenščini

Foto: Goal.com
Foto: Goal.com
Največja nogometna spletna stran od danes v slovenščini. Avtorji obljubljajo poglobljene novice tudi iz slovenskih lig.
Oglej si celoten članek

Goal.com je največja nogometna stran na svetu, ki nastaja v 37 izdajah in razpolaga s 530 novinarji v več kot 50 državah po svetu. Priljubljeno zbirališče nogometnih navdušencev svojim bralcem ponuja spremljanje prenosov v živo, napovedi, poročila, odzive in ažurne novice o prestopih v vseh najpomembnejših klubih. Goal.com, ki je v lasti podjetja Perform Group, na svojo spletno stran privablja 64 milijonov nogometnih navijačev, kar ga uvršča med najbolj priljubljene športne strani na svetu.

Foto: Goal.com goal.com izdaje print screen

Danes je zaživela tudi slovenska izdaja Goal.com, kjer bo poudarek na dogajanju v državnih nogometnih ligah, dobršen del pa bo namenjen pokrivanju tekem in dogodkov z mednarodnih prizorišč.

''Največja prednost je neverjetno povezana mreža več kot 500 novinarjev, ki ažurno poskrbijo za zanesljive informacije s celega sveta v trenutku, ko se zgodijo. Omogoča pregled najpomembnejših nogometnih tekmovanj, klubskih in reprezentančnih nogometašev. Vsak dan ponuja eksluzivne intervjuje s celega sveta. Če hočete prave informacije na pravem mestu, je Goal.com pravo mesto za vas,'' je za Žurnal povedal Ante Buškulić, odgovorni urednik hrvaške in bosanske izdaje Goal.com.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.